Hasznos

Köszöntő          Magamról          Jó helyen jár          Ami történhet          Hasznos

"Csak azért is jól érzem magam!"

www.lelekleso.online - Hufnágel Erika honlapja

Mindenképp jó, ha tudja:

A tanácsot kérő hozzáállásán, aktivitásán, nyíltságán és őszinteségén sok múlik! Ha a beszélgetésekből kiderül, hogy a probléma mögött mélyebb gyökerű lelki gubanc, konfliktus áll, pszichoterápiát javaslok.

Az önismereti munka nem helyettesíti a pszichoterápiát!

Az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására, illetve pszichoterápia végzésére kizárólag klinikai szakpszichológus illetve szakorvos jogosult. Az általam végzett tevékenység nem minősül pszichoterápiának, célom az egészséges, azaz pszichés és pszichoszomatikus zavarokkal nem rendelkező személyek lelki egészségének megőrzése, fejlesztése illetve életminőségének javítása.

Akik pszichológushoz fordulnak, hosszabb ideig, hónapokig, évekig járnak terápiára. Az életvezetési tanácsadás 3-6 találkozásból áll melynek hatására olyan változások várhatók nézőpont és gondolkodás tekintetében, melyek segítségével a későbbiekben felmerülő problémákkal is sikerül majd megküzdenie.

Ehhez viszont el kell fogadnia, hogy itt nem kaphat kész megoldásokat. Együtt kell megtalálnunk a válaszokat, mert azok csak így lesznek alkalmasak az Ön személyes kérdésének a megválaszolására. Közösen kell dolgoznunk a problémáján, mert ez nem az a hely, ahová leadhatja a lelki szennyesét, majd hatra dőlhet! Itt kemény munka folyik.

Cserébe a beszélgetések kötetlen formában, kellemes környezetben zajlanak. Teljes figyelmemet Önre fordítom! Segítek megtalálni a céljai elérését akadályozó tényezőket. Együtt gondolkodással megtaláljuk mik az Ön számára legfontosabb célok, felállítjuk a tervet ezek elérésére, önbizalmának növelésére, erősségeinek teljesebb kihasználására.

"Az életünket ne akadályokkal és nehézségekkel teli kínlódásnak érezzük, hanem könnyedebb és élvezetes utazásnak érezzük!"

Ha nem tud dönteni vagy bármilyen kérdése van, írja le néhány sorban a problémáját, de fel is hívhat kérdésével kapcsolatban!

ELÉRHETŐSÉGEIM: Hufnágel Erika, lelekleso.erikaKUKACgmail.com, Tel. :+36/70/397-28-24,
facebook oldalam: http://www.facebook.com/lelekleso.erika

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.